Мигдальне борошно, альбумін
Горіхова борошно - це подрібнені горіхи різними способами.
З її допомогою створюються унікальні шедеври кулінарного мистецтва: бискотти, Женуаз, французьке тістечка Macarons.
Головні компоненти горіхової муки:
жирні кислоти;
білки;
вітаміни (РР, А, В1, В2, В5, В9, С, Е, бета-каротин, холін);
мінерали (хром, натрій, калій, цинк, залізо, селен, марганець, сірка, магній, мідь, фосфор, йод).
види
За способом попередньої обробки горіхова мука поділена на види:
з бланшірованние або неочищених горіхів;
з обсмажених горіхів (очищених чи ні).
Основні різновиди горіхів, які використовують для виробництва борошна:
мигдаль;
фундук;
кешью;
фісташки;
кедрові горіхи;
волоський горіх;
арахіс.
Горіхову борошно виготовляють в основному дрібного помелу. До складу горіхової борошна можуть додавати незначну кількість сухофруктів або насіння.
-
Альбумін (яєчний білок сухий) "Ovopol" (100 г)
128 ₴Готово до відправки15295
- Топ
Мигдальне борошно (100 г)
54 ₴В наявності Тільки оптом205819