Продавець ВІНКРАФТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2208 відгуків
Замовлення приймаються через сайт!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

VINKRAFT
+380 (66) 446-46-84

Рубіновий шоколад Callebaut Ruby - RB1 (100 г)

НовинкаРубіновий шоколад Callebaut Ruby - RB1 (100 г)

85 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Код: D94
Рубіновий шоколад Callebaut Ruby - RB1 (100 г)
Рубіновий шоколад Callebaut Ruby - RB1 (100 г)Готово до відправки
85 
+380 (66) 446-46-84
Vodafone
+380 (66) 446-46-84
Vodafone
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рубіновий шоколад — не містить барвників або ароматизаторів.

Пориньте в рубіновий колір нового шоколаду! Втратьте себе в його інтенсивної фруктовості і свіжих нотах з приємною кислинкою! Його унікальний смак і колір запрошують вас створювати унікальні пари і досліджувати нові ідеї для кондитерських виробів, випічки і десертів. Завдяки своїй універсальній плинності ruby RB1 ідеально підходить для широкого спектру застосувань, від формування кондитерських виробів і глазурування до мусів для кондитерських виробів і багато чого іншого. Нехай шоколад Ruby буде іскрою, щоб запалити свіжий творчий потенціал.

Використання: Шоколад розтопити на водяній бані з невеликою кількістю вершкового масла, злегка остудити, застосовувати за призначенням.

Рекомендації по роботі з шоколадом:

- температура розтоплення - 45-50 °С;

- для кристалізації - максимум 45-50 °C;

- швидке охолодження до 27 °С;

- подалі нагрівання до 31-32 ° С, потім до 34,5 °С;

- температура охолодження для глазурі 14-18 °С, для молдів 8-12 °С.

Вміст: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор (ваніль)

Вміст продуктів: 47,3% какао-продуктів, 26,4% молока, 35,9% жиру

Текучість: 3 з 5 крапель

Термін зберігання: 12 місяців

Оригінальна упаковка: 10 кг

Країна виробництва: Бельгія

 

Характеристики
Основні
ВиробникCallebaut
Країна виробникБельгія
Вага100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner