Цукрова паста-мастика (1 кг), помаранчева

183 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- Код: 12604
- +380 (73) 795-56-15Lifecell
Цукрова кондитерська мастика - це цукрова маса, призначена для декорування кондитерських виробів, покриття тортів, тістечок, моделювання квіткових композицій, виготовлення фігурок та прикрас.
Склад: цукор білий кристалічний, патока крохмальна, глюкоза кристалічна, жир кондитерський, загущувачі(крохмаль модифікований, крохмаль кукурудзяний), барвники: Е102, Е110, Е122, Е124, Е132, Е133, Е155, Е171; гліцерин, регулятор кислотності - Е330, консервант сорбінова кислота, ароматизатор "Ваніль". Без ГМО
Рекомендація до застосування:
- Перед тим, як приступити до декорування кондитерського виробу, мастику слід розім'яти до стану "пластиліну".
- Якщо мастика липне до рук, змочіть руки цукровою пудрою або крохмалем.
- Розкатувати мастику зручніше качалкою для тіста на силіконовому килимку.
- Перед розкочування мастики, робочу зону рекомендується посипати цукровою пудрою або крохмалем.
- Якщо мастика трохи присохла, можна розігріти її в мікрохвильовій печі (5-10 сек).
Пакувальний матеріал: ПЕТ-пакет, вакумна упаковка
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки - 0,15 g (г); жири - 2,7 g (г); вуглеводи - 82 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1270 kJ (кДж) / 305 kcal (ккал.)
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище ніж 25 °С та відносній вологості повітря не більше ніж 75%
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Slado |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 1000 г |
| Вид декору | Мастика |
| Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |
| Смак | Без смаку |
| Максимальна температура зберігання | 25 град. |
| Мінімальна температура зберігання | 0 град. |
| Тип | Фасовані |
| Упаковка | Пластиковий пакет |
| Колір | Помаранчевий |
- Ціна: 183 ₴

