Мастика - це цукрова паста, призначений для декорування кондитерських виробів, обтягування тортів, моделювання флористичних композицій, виготовлення їстівних цукрових фігурок.
Склад: цукор білий, патока крохмальна, жир кондитерський, глюкоза кристалічна, загусники, крохмаль кукурудзяний, лимонна кислота, ароматизатори.
Мастика нешкідлива, смачна, має приємний ванільно-вершковий аромат.
рекомендації:
1. Перед тим, як приступити до декорування кондитерського виробу, мастику слід розім'п'яти до стану "пластиліну".
2. Якщо мастика липне до рук, змочіть руки цукровою пудрою або крохмалем.
3. Розгортати мастику зручніше спеціальною силіконовою качалкою на силіконовому килимку.
4. Перед розкочування мастики, робочу зону рекомендується посипати цукровою пудрою або крохмалем.
5. Якщо мастика трохи засохла, можна розігріти її в мікрохвильовій печі (5-10 сек).
Енеретіческая цінність: 350 ккалл.
Термін придатності: 24 міс.
Виробник: ТМ Slado.
Країна виробника: Україна.
Основні | |
---|---|
Виробник | Slado |
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Тип покриття | мастика |
- Ціна: 183 ₴