Бордюрна стрічка щільна 6 см (ρ=83 мкн) 10 м
34 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 12111-8
Бордюрна стрічка - ацетатна плівка, яка використовується для вистилання внутрішній бічній поверхні форми для випічки або для створення декору з шоколаду.
Характеристики:
- довжина - 10-100 м;
- висота - 8 см;
- товщина - 83 мкм.
Спосібі використання ацетатної плівки:
1. Вистилаємо внутрішню поверхню форми плівкою. Викладаємо в середину форми з плівкою бісквіт, фрукти, желе або мус. Ставимо форму в холодиник. Після того, як десерт застигне, плівку можна зняти (якщо це чізкейк, наприклад), або залишити на дессерте (якщо це тістечко).
2. Темперований шоколад, з допомогою кондитерського мішка або шприца, наносимо у вигляді візерунка на ацетатную стрічку. Якщо декор потрібен об'єднання з'ємний, стрічку можна трохи зігнути. Після висихання, шоколадні декор дуже легко відокремлюється від стрічки, виглядає ідеально рівним і глянсовим.
Переваги застосування бордюрної стрічки:
- ідеально рівна боковина кондитерського виробу;
- економія сировини;
- економія часу;
- гігієнічність.
Країна виробника: Україна.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Pavoni |
Висота | 60 мм |
Матеріал | Поліетилен |
Тип | Стрічка кондитерська |
Товщина | 83 мм |
Колір | Білий |
- Ціна: 34 ₴